Hallå där!
Idag är det fredag så jag har varit ledig. Dagen kunde inte startat  bättre då jag fick veta att jag vunnit ett presentkort i månader på bookbeat på steplers instagram. Plus så var morsan också en av de som vann. Vad är oddsen för det? 
Idag har jag varit på Ica maxi och handlat lite.
Dagens mening på Madeleines bloggutmaning är Lutfiskens dag, äter du lutfisk?
Nej det gör jag inte.. 
Nu kollar jag på Jag vet vad du gjorde förra sommaren på netflix. 
Handling: 
Fyra ungdommar åker bil och plötligt så kör de på något som de först tror är ett djur. När de stannar så hittar en av de en stövel för att sedan hittar personen de körde på. De beslutar sig att dumpa personen i havet och gör en pakt att aldrig prata om det igen. 
Ett år efter kommer en av tjejerna hem från skolan och httar ett brev. Där i finns det en lapp där det står Jag vet vad du gjorde förra sommaren. 
Frågan är vem som skickat lappen och vad den personen vet? 
 
En gammal favorit för mig. Denna var en av de första skräckfilmerna jag såg. En film man kan se flera gånger utan problem. I en av rollerna ser man en ung Jennifer Love Hewitt. 
 
Imorgon är det lördag. Jag ska på bio och den börjar vid 18.30 så behöver åka hemifrån vid 17 tiden. Får inte glömma min reflexväst då det blir så mörkt då filmen inte är klar förrän tidigast 20.00. 
 
 
jessiekaos

såg med för någon dag sen den filmen fanns på Netflix nu, nämen just den var faktiskt en av dom första skräckfilmerna jag såg med . Gick kanske i mellanstadiet då jag såg dom första gången, och bara för det sitter nästan skräcken kvar extra i dom för mig bara för det var dom första jag såg . Finns en två i den också dock vet ja inte om den finns på netflix den heter jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren :)

Svar: oh vad roligt! jag vet att det finns en tvåa och faktiskt finns en tredje film som heter I will always know what you did last summer men har inte sett den tredje filmen. det är bara första som finns på netflix just nu.
Corkystyle

Jessifri85

Vad kul att du & din mamma vann på en bok sida 😃👏🏻👍.
Jag äter lutfisk. Kul att gå på bio.
Ha en bra dag!

Svar: tack!
Corkystyle

Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Den filmen var verkligen riktigt bra förut, såg den flera gånger kanske ska se den igen.

Amanda

Jag vet vad du gjorde förra sommaren, har jag också sett flera gånger. Det är en bra skräckfilm. Såg den några gånger när jag var yngre. Det var också en av de första skräckfilmerna jag såg. :)

Svar: vad roligt.
Corkystyle

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress