Hallå där!
Nu har ytteligare en vecka gått och tänkte försöka sammanfatta den. Denna vecka har jag varit på bio 1 gång. Då såg jag filmen Prey for the devil igår. Filmen var väldigt bra och recension kommer imorgon. 
Har gått över 33000 steg denna vecka vilket känns helt okej men nästa vecka ska jag försöka gå fler steg. Däremot vet jag att det ska bli så jag presar kroppen för mycket. Måste lyssna på kroppen när den säger att den behöver vila. 
Jag har också insett att jag är tacksam för att jag lever. Jag är också tacksam för det livet jag har idag och har den hjälpen/ stödet för att klara av vardagen. Livet är något man ska vara rädd om för det kan svänga väldigt snabbt och man behöver fokusera på vad man har och inte det man inte har.
För några dagar sen var det tur att jag var alert då det helt plötsligt tre stycken propavan i min kvällsmedicin. Det var också en ny personal men jag sa direkt att jag ska inte ha tre utan två. De som gjort fel är apodosteket. Vill inte ens tänka hur djupt jag hade sovit på tre då jag sover mig igenom brandlarm på två propavan.  
Tänker avsluta med låten Mitt är mitt med Molly sanden.
 
Jela

Va kul med bio! Det var det väldigt längesen jag var på 🤗 Är det en skräckfilm? Blir kul att läsa recension! Fint med tacksamhet❤️

Svar: Ja det är en skräckfilm.
Corkystyle

Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Åh älskar verkligen Molly Sandén och hennes musik. Så fint att du känner så inför livet, så otroligt viktigt någonstans att känna att man är tacksam över det liv man lever :)

Svar: eller hur!
Corkystyle

Jessifri85

Vad bra att filmen va bra 🙂. Bra av dig att gå så mycket.
Tyvärr är det så att man tänker på vad man inte har i livet. Än det man har i livet. Oja. Livet kan svänga tvärt. Se bara på den här helg. Att den gick fort.
Va ju bra att du va uppmärksam på dina mediciner.
Molly är bra som artist. Det gick en konsert med henne i torsdags. Finns på tv4 play.

Hs db bra dag!

Svar: exakt.
Corkystyle

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress