Hallå där!
Hoppas er dag varit bra.
Här har man tagit det lugnt. Däremot har jag fått hjälp att byta sängkläderna av personal. Städa behövde jag inte göra då två personal städade lägenheten igår. Men har varit ut på en liten promenad då jag haft träningsvärk men vet också att den inte blir bättre av att sitta still hela dagen. Nu efter middagen så har jag varit till Gottsunda en snabbis. 
Just nu kollar jag på När lammen tystnar på sfanytime. 
Handling: 
En psykopat som går under namnet Buffalo Bill kidnappar och mördar unga kvinnor i mellanvästern i USA. I tron om att bästa sättet att fånga Buffalo Bill är att prata med någon som vet hur en mördare tänker, skickas FBI-agenten Clarice Starling för att intervjua en galen fånge. Psykiatrikern Dr. Hannibal Lecter tros kunna ge psykologiska insikter och ledtrådar till mördarens beteende...
 
En liten sammanfattning av denna vecka:
 Bästa som har hänt denna vecka:
Helt klart ridlektionen även fast det inte gick så bra som jag hade hoppats. Men vore det inte för ridläraren så hade jag tyckt att det var ett stort misslyckande. Hon sa det och var väldigt noga med att säga att jag verkligen försökte, sedan så berodde det nog lite på hästen som kanske var lite stor och speciellt hans travsteg. 
Sen var det en vän som sa att balans är en färskvara och jag hade ju inte suttit på hästryggen på 8 år vilket är mycket. Sen slog det mig att jag har bitvis haft problem med mina öron och det kan ha spelat in då balanssinnnet sitter ju i örat. 
Antal steg: 37367 
Väder: Äntligen kommit snö och hoppas det kommer mer och att den får stanna. 
Veckans låt: 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress