Hallå där!
Här har det nästan regnat hela dagen. Har varit ut på en kortare promenad. Idag har jag kollat på serier och även börjat läsa boken Blodsugarna av Mikael Niemi. Boken fick jag av fina Amandizan
Annars har jag fått hjälp av personal att städa lägenheten. Så nu är den städad inför veckan.
 
Just ja jag har också fått besök av min godman. Så vi pratade lite och vi pratade om lite olika saker. Vi bestämde att vi ska höras av i veckan och träffas någon dag för att ta tag i problemet med mitt internet abonemang sóm går ut snart. Han tog också upp när han fick det berättat att det är nog inte bra om jag äter popcorn varenda kväll. Får nog i mig mer salt än vad som är bra. Plus att det kan tänkas att jag samlar på mig vätska i kroppen pga saltet. eller har jag helt fel?
Så vi bestämde att jag ska börja äta popcorn bara fredagar och lördagar. För att hjälpa mig så har personalen tagit mina spispopcorn så jag inte kan poppa popcorn. 
 
Ikväll håller jag kolla på The hunger games: catching fire på sfanytime.
Handling: 
Katniss och Peeta tror de är säkra efter att ha segrat i hungerspelen. De skickas ut på en segerturne i de andra distrikten. Efter att ha kommit hem till distrikt 12 får de veta att detta års hungerspel är en kvartskuvning. Kämparna kommer lottas fram från de kämpar som vunnit hungerspelen från de olika distrikten. Katniss inser att hon är själv som vunnit som tjej från distrikt så hon kommer bli vald. Av killarna så står det mellan Peeta och deras mentor Haymitch. Haymitch blir dragen men Peeta kliver in som frivillig. Så Katniss och Peeta kommer delta i sitt andra hungerspel men frågan är om de kommer överleva? 
 
En väldigt bra fortsättning på den första filmen. Denna film är baserad på den andra boken i Hunger games böckerna The hunger games: catching fire av Suzanne Collins. 
 
 

Madde

För mycket av det goda är aldrig bra, men vad svårt att låta bli. Nu kanske du njuter mer av dom då det inte blir lika ofta

Svar: exakt.
Corkystyle

Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Men så kul att du fick den boken var det en födelsedagspresent? Alltid kul att ha böcker att läsa.

Svar: ja det var det.
Corkystyle

Beatrice

Skönt att du har stöd från personalen. Det kan nog stämma att du får u dig för mycket salt via popcornen. Men du kan inte äta dem osaltade annars tänker jag på?

Svar: Nja osaltade popcorn är något jag inte skulle få i mig. Har svårt för saker som inte har någon smak alls.
Corkystyle

Jessifri85

Låter som en skön söndag. Dels få lägenheten städad. Sen få prata lite med din godaman. Popcorn är bra i lagom mängd som allt annat. Popcorn är bättre än godis. Så det var bra beslut 👍.

Mysigt att se film innan läggdags.

Ha en bra dag! 🍁🌺

Svar: Exkat.tack detsamma!
Corkystyle

Therese

Trist när det regnar hela dagen, här hade vi ändå rätt okej väder men god lång sovmorgon - så välbehövligt, och sen massa hemma fix, gillar ocksåa att städa på helgen så man har hela veckan fri. Ja bara på helgen låter väl som en bra idé, då hinner du längta lite efter det med ju

Svar: Exakt.
Corkystyle

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress