Hallå där!
Idag har jag varit på radion. Har kollat på det nyaste avsnittet av House of the dragon på hbomax. Tycker serien är mycket sevärd. Jag har även mailat lurbo ridklubb att jag vill börja rida där. Min godeman frågade mig för ett tag sedan om jag har en gammal dröm att förvärkliga då det tydligen finns stipendier att söka via uppsala kommun. Då sa jag direkt att jag skulle vilja ta upp ridningen. Då sa han direkt att det finns pengar för det. Det ska man tydligen ansöka via försäkringskassan. Så ida mailade jag och fick ganska snabbt svar där den som svara ville veta vad jag kan. Vilket jag tycker är lite svårt då jag inte suttit på flera år. Men skrev ungefär detta. 
Jag kan grunderna och rida i alla gångarter själv. Jag föredrar dressyr men vet också att det kan vara lite hoppning vilket inte äsegr något problem. Dock är det låga hinder som gäller. Kan rida ut men är lite osäker då jag inte gjort det så mycket. 
 
Ikväll har jag kollat på The hunger games: mockingjay part 1 på sfanytime. 
Handling:
Katniss är i distrikt 13 efter att ha överlevt sitt andra hungerspel. Däremot är Peeta och andra segrare i huvudstaden. Samtidigt vill ledaren för distrikt 13 att Katniss blir deras mockingjay. Katniss går med på det om de försöker frita Peeta och de andra segrarna från huvudstaden. Frågan är om de kommer lyckas frita de som är i huvudstaden? 
 
Filmen är den tredje filmen i The hunger games filmerna och är baserad på boken The hungergames: mockingjay. Däremot har de valt att dela upp den sista boken i två filmer. Detta är nog tyvärr den filmen som är sämst av hunger games filmerna. 
 
Jessifri85

Jag vill se serien ”house of the dragon”. Någon gång kommer jag att göra det.

Åå vad kul att du ska ta upp ditt barn intresse igwn. Att rida. Det gjorde jag med mellan att jag ca 3-12år 😊. Har tänkt tanken jag med att ta upp det igen. Men inte i dags läget.

Skönt att se lite film 🙂.

Ha det så bra! 🌺

Svar: Det måste du göra. okej ja jag är glad att jag kan ta upp det igen.
Corkystyle

Madde

Men så roligt för dig. Allt som har med djur att göra är så bra. Inte alla godemän som tänker på det sättet, men så viktigt.

Svar: exakt.
Corkystyle

Michelle

Va kul att du ska få börja rida! Vilken bra Gideonsberg du verkar ha. Finns sällan sånna bra.

Svar: exakt. Ja jag är glad att jag har en bra godman.
Corkystyle

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress