Hallå där!
Idag har jag varit till Gottsunda och handlat och pantat burkar. Vid tre tiden så var jag och en personal till stan. Där gick vi till Pressbrån där vi köpte varsin glass. Eller rättare sagt min var gratis då jag hade en gratis glass att hämta ut på pressbyrån. Hade tänkt ta en calippo med colasmak men tyvärr så fanns det inte så jag tog en piggelin eller hur det nu stavas. 
Ikväll har jag kollat på filmen Anaconda på sfanytime. 
Handling:
Anakondan är den perfekte mördarmaskinen enligt Paul Sarone. Han har levt ett helt liv i Amazonas djungler och lärt sig att överleva. Han är besatt av den dödsbringande reptilen. Nu jagar han ett särskilt exemplar, en 13 meter lång anakonda, så blodtörstig att den blivit en legend. Han är beredd att offra allt för att hitta den , till och med människoliv.
 
 
En gammal favorit enligt mig. En film med både Jennifer Lopez och Jon Voight i rollerna. John Voight spelar Paul Sarone och kallar Jennifer Lopez karaktär Baby bird. 
Minns ni att jag i tisdags köpte en film och inte kunde titta på den plus att de drog kostnaden två gånger? detta var filmen. Fick tillbaka pengarna men en på sfanytime var tvungen att lägga till filmen manuelt för den kunde se att köpet hade gått igenom. 
Jessifri85

Ibland måste man panta. Jag tycker det är lite kul. Så för mig gör det inget. Gott med glass. Å gratis är gott 🙂.
Skönt & Vad bra att det ordna sig med filmen.

Hoppas att du har en bra lördag!

Svar: exakt.
Corkystyle

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress