Hallå där!
Här har man varit hemma. Har varit till Coop och bland annat pantat burkar. Hade 30kr i pant. Köpte lite saker jag behövde. Har gått över 5000 steg idag. 
Började dagen med att se Episode 3 av The handmaid´s tale säsong fem på hbomax. Tycker avsnitten blir bättre ju längre man ser på säsongen. 
 
Ikväll har jag kollat på klassikern Die hard på disneyplus. 
Handling: 
Bruce willis spelar polisen John McClane som ska besöka hans fru vars företag hon jobbar på har julfest. I den skyskcrapan de befinner sig tar ett gäng terorister med en ledare Hans Gruber som spelas av Alan Rickman sig in. Hans och hans gäng vill komma åt de miljoner som finns i valvet. John försöker få dit polis men har först inte turen på sin sida. 
 
En riktigt klassiker när det kommer till julfilm. Denna film kom ut redan 1988 alltså samma år som jag föddes. Detta är en av de bästa rollerna Bruce Willis har gjort enligt mig. Han har fått lämna skådepeleriet då tidigare i år gick hans familj ut med att han drabbats av Afasi. 
 
Imorgon är det fredag. Då ska jag har egentid med en personal. Vet inte riktigt vad vi ska göra men tror det blir att städa lägenheten då jag varit sjuk. Funderar på att dra till Hemmakväll imorgon men vi får se om det blir så eller inte... 
Yasmine mamma till Dennis och Angelina

Låter som du haft en bra och skön dag. Visst är det skönt med fredag imorgon. Önskar jag haft en hemmakväll butik nära mig. Kram

Svar: okej.
Corkystyle

Jessifri85

Är det fortsättning på ”Game of Thrones”?? Skönt att det låter som du mår bättre 🙂👍.
Skönt med helg. Låter bra. Jag brukar se till att Byta säng kläder efter vi varit sjuka. Vill ha bort all basilusker 🦠så vi inte blir sjuka igen tätt efter.
Ha en bra dag! 🌺

Svar: the handmaid’s tale har inget med game of thrones att göra. ja man vill inte bli sjuk igen 🌸
Corkystyle

Orsakulla mamma vid 20 finporslin & pudelliv

Så mysigt att se på lite film så där. Äalltod kul när man får ha pang :)

Svar: mm.
Corkystyle

Amanda

Låter som att din dag har flutit på bra endå härligt att kolla lite film på kvällen och bara myssa och ta det lugnt härligt att du fått i hopp 500 steg :)

Svar: ja det var det.
Corkystyle

Amanda

Jag kollar också på the hand maids tale, men jag har inte börjat kolla på senaste säsongen. Tycker dock att avslutet på säsong 4 var så bra :)

Svar: eller hur!
du kommer inte bli besviken på säsong fem.
Corkystyle

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress