Hallå där!
 
Här har man varit på radion. Har börjat kolla på en serie. Har också gått en promenad medan jag var på radion. Det regnade men vi gick en promenad ändå. När jag slutade så gick jag ner till centrum för att ta bussen hem. Så har gått över 5000steg. 
Till middag åt jag kallops. Det var gott. 
Ikväll har jag kollat på The meg på sfanytime. 
Handling:
Ett internationellt undervattensteam attackeras av en massiv varelse man tidigare trodde var utdöd. Deras djuphavsubåt hamnar på Stilla havets botten – med besättningen fångade inuti. I en kamp mot klockan tar de hjälp av djuphavsdykaren Jonas Taylor för att rädda besättningen från det enorma hotet – en 20 meter lång haj känd som "Megalodon".
En väldigt bra film men Jason Statham i en av de största rollerna. Det är en hajfilm du inte vill missa. Det har också blivit klart att det kommer en uppföljare och det ska bli roligt att se om de kan få till en lika bra uppföljare. 
 
Imorgon är det fredag och då ska jag ha egentid med en personal. Vi ska äta lunch på suway. Vad tar du om du äter på subway? 
Jag tar alltid chicken tyraki eller hur det nu stavas. 
De senaste kvällarna har jag varit så extremt trött. Igår bad jag personalen att komma så jag kunde få nattmedicin tjugo i tio och sen gick jag och la mig och somnade på några minuter. Vet inte om det är för att det blivit mörkare på kvällarna.