Hallå där!
Här har man varit på radion. Kollat på serie och gått en promenad. När jag slutat så gick jag till centralen. Så har gått över 7000 steg idag. 
När jag kom hem så hade jag post i postlådan bland annat dessa böcker från fina Amanda. Ska blir så roligt att läsa dessa böcker. 
Blodsugarna av Mikael Niemi och Kisses from Hell av Kristin Cast, Alyson Noel, Kelley Armstrong, Richelle Mead och Francesca Lia Block. 
Ikväll har jag kollat på filmen Volcano på disneyplus. 
Handling: 
Mike Roark är chef för Los Angeles räddningstjänst, och en helt vanlig morgon när han är i tjänst skakas delar av Los Angeles av en jordbävning. Mike och hans andreman, Emmit Reese, inser snabbt att det inte rör sig om ett vanligt skalv. Lava och meteorliknande lavaklot väller över Los Angeles gator och sätter eld på allt i dess väg.
 
 
En bra film med Tommy Lee Jones och Anne Heche i rollerna. Anne Heche dog tyvärr i år. 
 
Imorgon är det fredag och jag har helg. Ska ha egentid men vet ännu inte om det blir att åka till Ica maxi eller inte. Vi får helt enkelt se vad som händer. 
Snabela

Det där lät som en otroligt spännande film, helt i min smak. Den ska jag ta och leta upp och läggs till i min lista som jag ska ta och kolla på så småningom :)

Svar: ja gör det!
Corkystyle

Madde

Du får berätta sen vad du tyckte om böckerna. Alltid roligt då man får sådant på posten istället för massa räkningar :-) Många pratar helg nu och skönt med lite ledighet.

Svar: ja det kommer jag göra.
Corkystyle

Michelle

Det var duktigt gjort och gå så många steg. Kämpa och hejjja dej :)

Svar: tack!
Corkystyle

Jessifri85

Bättre för sent än aldrig 🙂. Hoppas att böckerna är bra.
Bra att gått så många steg.
Hoppas att ni hittar på något roligt denna fredag.
Ha en bra dag! 🌺

Svar: exakt.
det har jag haft!
Corkystyle

Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Men så roligt med presenter. Perfekt o kcnså när.man får något att läsa. Hoppas du kom iväg till Maxi.

Svar: exakt.
Ja det gjorde jag.
Corkystyle

Amanda

Jag hoppas du kommer tycka om böckerna! Duktig du är som har gått så många steg. Filmen som du kollade låter ju väldigt bra så får kolla upp den :)

Svar: ja gör det!
Corkystyle

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress