Hallå där!
 
Idag så har det regnat nästan hela dagen. När jag skulle  åka till radion så hällregnade och självklart så var bussen nästan tio minuter sen. Min jacka vart väldigt blöt kan jag säga. När jag klev av bussen för att gå till radion så regnade det knappt något. Snacka om att vädret kan skilja men ändå i samma stad fast på olika sidor. 
När jag skulle gå från radion så hade min jacka inte torkat och då hade jag hängt den på en stol direkt när jag kom till radion. Gick och frågade och fick låna en av radions jackor med huva för att slippa ta på mig min blöta jacka. Jag har trótts allt nyss blivit frisk från att varit sjuk. 
Idag åt jag pannkaor till middag. 
Ikväll har jag kollat på filmen I spindelns nät på netflix. 
Handling: 
Alex är en polis som åtta månader innan har förlorat en kollega. Han blir indragaen när dottern till en senat blir kidnappad från hennes privatskola. Alex blir tvungen att sammarbeta med en secret service agent för att hitta Megan som dottern till senatorn heter.
I rollen som Alex ser du Morgan Freeman som allatid gör sina roller väldigt bra. Detta är en gammal favorit då denna kom 2001.  En bra film att se om du vill se en thriller som är spännande från början till slut. 
 
Filmen finns på Netflix men finns även på sfanytime att antingen hyra eller köpa. 
 
Imorgon är det tisdag och då ska jag till radion men hoppas det inte regnar lika mycket när jag ska vänta på bussen.
 
Vad har du gjort idag?
Btw bilden tog jag igår..
Madde

Här regnade det också rejält då jag åkte till jobbet. Gillar inte att köra i regnväder. Kunde parkera 30 sekunder från ytterdörren så inga problem här. Tur du kunde låna en jacka. Ta på sig våta kläder är inte så kul

Svar: förstår det.
exakt.
Corkystyle

Jessifri85

Mm det regna igår. Men det är det vi får räkna med nu när hösten är här. Mer regn dagar än soldagar. Vad synd att inte din jacka inte hade torkat. Hoppas du får med den hem idag.
Ja, det kan skilja på väder från den ena delen av stan till den andra sidan av staden.
Jag var på praktik igår & sen träna.

Ha en bra dag! 🍁🌺

Svar: ok.
tack!
Corkystyle

★ Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv ★

Gud så gott det lät med pannkakor, inser att det verkligen var längesen jag åt det nu. Måste ställa mig och laga det. Tycker verkligen att det är så gott. Sedan vädret förstår dig precis :(

Svar: gör det då det är så gott!
Corkystyle

Marie

Vad bra att du kunde få låna jackan på radion för som du säger inge vidare att få gå hem i blött när man nyss varit sjuk. På bilen sken solen fint

Svar: mm. ja det gjorde den!
Corkystyle

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress