Hallå där!
Här har man varit på radion. Har haft indiemöte med en av handledarna. Har också gått en promenad och gick ner till centrum efter att ha slutat. Så har gått över 5000 steg idag. 
Idag när jag kom hem så låg ett paket från Adlibris i min brevlåda. Det var dessa tvä böcker jag beställt. The black phone and other stories av Joe Hill och  the 100 av Kass Morgan. Både är på engelska. Ska bli roligt att läsa båda. The black phone är en kortare stroy så det är flera annär dra stories i den boken. Kommer nog läsa alla berättelserna i den boken. 
Det ska bli intressant att läsa The 100 för det är denna bok serien The 100 är baserasd på. Älskar serien så hoppas att boken nästan är bättre än serien. Oftast brukar boken vara bättre än serien eller filmen då man inte kan ta med allt från boken till serien eller filmen. 
Jessifri85

Skönt med en promenad. Kul med paket 😊.
Det är bra att läsa på engelska. Mm….man brukar säga att böckerna är bättre än filmerna. Som du säger. I böckerna får dom med allt. Inte i filmerna.

Ha en bra dag! 🌺

Svar: tack hoppas du också har en bra dag!
Corkystyle

Marie

Det är jättebra att läsa böcker på engelska, man borde både öva på att tala, läsa och skriva på engelska mer än man gör

Svar: mm..
Corkystyle

Amanda

Vad kul att få hem böcker! Att läsa på engelska gör jag med. Det är bra att göra det så att hålla den igång. Hoppas böckerna är bra :)

Svar: Ja det är det. Ja den ena har jag börjat läsa och den är bra så långt jag läst.
Corkystyle

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress