Hallå där!
Här har det regnat hela dagen men det har blvit nästan 3000 steg ändå. Har varit på radion. Jag har kollat på serie jag ska skriva manus om. Jag har också kollat på avsnitt tre och fyra av House of the dragon. 
Idag hade jag post i min postlåda när jag kom hem. Det var månadens glossybox och ett paket från eleven som jag beställt. 
Ikväll har jag kollat på filmen Speed på disneyplus. 
Handling: 
Bombexperten Jack Traven får i uppdrag att desarmera en bomb som en hämndgirig utpressare har placerat på en buss. Tillsammans med passageraren Annie måste Jack lyckas hålla bussen i rörelse på Los Angeles gator i mer än 80 km/h – annars exploderar bomben. En nervpirrande film med non-stop action och överraskande vändningar.
 
 
En klassiker om man frågar mig. En ren action rulle som är bra från början till slut. 
 
Ikväll har jag också läst klart The black phone av Joe Hill då det är en short story. En recension kommer imorgon hade jag tänkt. Har också köpt en bio biljett tills på söndag då det är Stora bio dagen och biljetten kostar bara halva priset. Jag har köpt en biljett till Jurassic world: Dominion. De har också halva priset i kiosken på söndag. Detta pågår på filmstadens alla biografer i hela sverige. 
 
Imorgon är det onsdag. Då ska jag till radion men ska inte spela in då jag inte kollat klart på serien jag ska tipsa om ännu. Hoppas det blir bättre väder. 
Jessifri85

Regnat här typ hela dagen åxå. Kom rejäla regnskurar.
Gött att du kom upp i 3 tusen steg ändå idag.
Kul att du fick paket idag 😀. Vore kul att se vad du fick i Glossybox.
Filmen speed är bra. Okej. Vad. Kanske jag ska kolla vilken film som går på bio på söndag.

Ha en bra onsdag!

Svar: Åh ska visa det jag fick i månadens glossybox i ett av de kommande inläggen.
Corkystyle

Elin | Gett ut självbiografin "Genomskinlig grå"

Mysigt med regn tycker jag. Alltid kul med post när det är paket.

Svar: Ja det är det!
Corkystyle

★ Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv ★

Den filmen var verkligen en favorit för mig förut. Så kul att läsa om att den finns på Disney+ kanske borde se på den nu när jag ska åka med tåget till Göteborg, eller om jag ser den på hotellet kväll får se :D .

Svar: okej vad roligt.
Corkystyle

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress