Detta fick jag i månadens glossybox. 
Nivea Cellular anti dark-spot eye treatment
Ginzing Glow boost mask från Orgins 
Loose banana powder från Bellapierre
Shea hand cream från L´Occitane 
Mascara från Note Cosmetique 
 
Det var någon som gärna ville vad jag fick i Glossybox denna månad. Är nöjd med innehållet. Idag har jag varit ledig. Vid fyra tiden så kom en minibuss från ett annat boende och min ena kontaktperson och hämatde mig. Vi drog till Ica maxi gnista. Där storhandlade jag och jag valde att köra självscanning och det gick väldigt bra. Har gått en promenad innan jag åkte till Ica maxi så har kommit upp i 6000steg idag. 
När jag kom hem så åt jag en väldigt god middag. Grillat kycklingspett och potatisklyftor med bearnisås. Det var galet gott. 
Ikväll har jag kollat på filmen Viana på disneyplus. 
Handling: 
I det forntida Oceanien i Söderhavet ger sig den skickliga seglaren Vaiana ut för att leta efter en sägenomspunnen ö. På sin fantastiska resa slår hon sig ihop med sin stora idol, den legendariske halvguden Maui, och tillsammans korsar de det öppna havet. Under den actionspäckade färden stöter de på jättelika havsvidunder, sällsamma dolda världar och uråldrig folktro.
 
En väldigt bra film med en bra känsla. Visste ni att det är Dwayne Johnson som spelar rösten till Maui! 
 
Imorgon är det lördag och då ska jag till Willys. Glömde köpa zeroh på ica maxi och har bara en flaska kvar. Vill oftast ha minst 2 flaskor hemma då det kan gå åt om jag går mycket eller om det tex är varmt. 
Madde

Skönt att få storhandlat. Här ekar det tomt då jag inte haft ork att åka iväg och handla. Kycklingspett lät väldigt gott tyckte jag.

Svar: ok. Ja det var väldigt gott.
Corkystyle

Jessifri85

Kul att se vad du får i dina paket. Sen såklart är upp till dig om du vill visa det som är i paket som du får.
Skönt med en promenad & få hjälp med att handla i mellanåt.
Den filmen skulle jag vilja se 🙂.
Ha en bra dag! 🍁

Svar: tack det har jag haft.
Corkystyle

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress