Hallå där!
Här har man gått en del och kommit upp i över 6200 steg idag. Har också varit till Gottsunda för att handla lite. Annars har det varierat i vädret för ibland har det regnat för att sedan bli fint väder. Önskade att vädergudarna kunde bestämma sig. 
Idag har man kollat på filmen The green mile på sfanytime. 
Handling: 
Filmen handlar om en fångvaktare på 1930 talet i Amerika. Han har hand om de som sitter på deathrow som alltså fått dödstraff. Det är elektriska stolen sen man om är dödstraffet. De kallar den Old sparky. Sen kommer en man som heter John Coffey som mördat och våldtagit två flickor. Han är inte som de andra fångarna. 
 
Den som missat att se The green mile har missat en riktig klassiker. Denna film kom 1999 och har bland annat Tom Hanks i rollerna. En film man inte kan se utan att fälla en tår pga slutet. 
 
Denna film får mig att tänka att Dödsstraff inte borde finnas. Det finns folk som blivit avrättade och sedan har det visat sig att de var oskyldiga. Däremot tycker jag att livstids fängelse ska vara livstid som  det är i USA och inte som det är här i sverige. 
 
Imorgon är det söndag. Då ska jag förhoppningsvis städa med en personal så lägenheten är städad inför veckan. Ska också på bio på eftermiddagen. 
Madde

Såg den för många år sen. Så galet bra film. En favorit hos mig måste jag säga. Dödsstraff är jag också emot, även om man ibland kan känna att det är det bästa. Samtidigt, om vi är emot att mörda, varför ska vi göra det i sådana fall? Svår fråga.

Svar: exakt.
Corkystyle

Elin | Gett ut självbiografin "Genomskinlig grå"

Vet inte om jag sätt filmen. Känner igen titeln så väl bara. Kanske känner igen om jag nån gång när jag tittar på den.

Svar: ja du gör nog det.
Corkystyle

Evahle - mammalivet & psykisk hälsa

Längesen jag såg den filmen faktiskt. Minns att jag tyckte den var bra och sorglig när jag var liten. Håller med dig om vädret. Det pendlar väldigt mycket just nu

Svar: okej.
Corkystyle

Michelle

Har sett den filmen, men det var ett bra tag san nu. Men man borde kanske se den igen.

Svar: gör det.
Corkystyle

Jessifri85

Ibland är vädret som vi människor. Kan inte bestämma sig 😄.
Den filmen är så bra!
Skönt att ha lägenheten städad innan veckan. Hoppas att filmen är bra.

Ha en bra dag! 🍁🌺

Svar: tack!
Corkystyle

Amanda

Det var längesen jag såg the green mile och har aldrig sett klart hela filmen så får ta och göra det någon gång. Hoppas filmen är bra på bion :)

Svar: ja gör det,
Corkystyle

Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv

Den filmen är faktiskt en av mina favoriter. Den berör verkligen.

Svar: exakt.
Corkystyle

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress