Himlen är oskyldigt blå

Himlen är oskyldigt blå...

Hoppas eran dag varit bra.

Natten till idag hade jag svårt att somna så jag somnade vid halv ett på natten tror jag det var. Och jag vaknade vid åtta imorse. Fattar mig inte på min kropp. Jag smsade personalen tjugo över åtta att hen kunde komma och ge mig medicin då jag är vaken. Han reaktion var va? Du borde ju sova. Hm jag tycker det också men det tyckte uppenbart inte min kropp.

Här har det varit väldigt bra. Idag har jag kunnat få en utbetalning på 105kr på mybonus. Mybonus är en caschbaacksajt där du kan få pengar tillbaka på dina köp online. Här kan du bli medlem så du också får pengar tillbaka på dina köp hos bla Fyndiq eller matsmart, det finns många butiker som du får pengar tillbaka på dina köp.

På kvällen har man kollat på filmen Insurgent. Det är andra filmen i Divergent serien. Efter det så har jag börjat kolla på Grimm säsong två.

Idag var det dags att öppna fjärde huset i min rituals adventskalender. Det var en handlotion från Rituals of Ayurveda och den luktar så gptt kan jag säga. Bild på den nedan.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #adventskalender #psykiskohälsa

Corky style

Gillar

Instagram