Himlen är oskyldigt blå

Himlen är oskyldigt blå…

Hoppas eran dag varit bra.

Natten till idag hade jag svårt att somna så jag somnade vid halv ett på natten tror jag det var. Och jag vaknade vid åtta imorse. Fattar mig inte på min kropp. Jag smsade personalen tjugo över åtta att hen kunde komma och ge mig medicin då jag är vaken. Han reaktion var va? Du borde ju sova. Hm jag tycker det också men det tyckte uppenbart inte min kropp.

Här har det varit väldigt bra. Idag har jag kunnat få en utbetalning på 105kr på mybonus. Mybonus är en caschbaacksajt där du kan få pengar tillbaka på dina köp online. Här kan du bli medlem så du också får pengar tillbaka på dina köp hos bla Fyndiq eller matsmart, det finns många butiker som du får pengar tillbaka på dina köp.

På kvällen har man kollat på filmen Insurgent. Det är andra filmen i Divergent serien. Efter det så har jag börjat kolla på Grimm säsong två.

Idag var det dags att öppna fjärde huset i min rituals adventskalender. Det var en handlotion från Rituals of Ayurveda och den luktar så gptt kan jag säga. Bild på den nedan.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #adventskalender #psykiskohälsa

0 reaktioner till “Himlen är oskyldigt blå”

  1. Vad jobbigt det är när man inte kan sova. Jag har sovit urdåligt inatt. Halv fyra tyckte min kropp att det var dags att vakna. Kan inte gå och lägga mig igen eftersom jag snart ska åka till jobbet. Förstår att personalen blev förvånad om du annars brukar sova på morgonen. Såna där cashbacksajter är bra. Jag använder refunder. 😊

  2. Jag är med i något liknande minns inte vad det heter dock och glömmer jämt använda tjänsten 🤪. Är ju bra när man kommer ihåg saken dock.

  3. Usch vad jobbigt att inte kunna sova, sömnen är ju så himla viktigt💕 Är inne i en period där jag vaknar vid femtiden och. Kan inte somna om. Men det är väl att det är lite stressigt just nu…

    Älskar cashback sajter använder mest Refunder, blir glad när man kan kassera lite bonus..

  4. Fy vad jobbigt att inte kunna sova riktigt 😔 sömn är ju så himla viktigt för att man ska orka med dagen älskar ruals tycker deras grejer luktar så himla gott

  5. Ohh förstår då att du är trött och kan tro att de funderade på varför du inte sov. Ibland är det hopplöst och man har svårt att slappna av och sova fatiskt, det är så och kroppen tänker då inte samarbeta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *