My day and the unholy

Hey där!

Hoppas du mår bra och att du haft en bra dag.

Idag har jag varit till radion. Av misstag så väckte personalen mig en timme för tidigt. Jag vet alla kan göra misstag men det är irriterande då jag verkligen hade behövt den där timmen. I alla fall så på radion kollade jag på serien jag skriver manus om. Imorgon ska jag börja med att spela in ett program. Kommer förhoppningsvis kunna publicera det också.

Hinner jag det så kommer jag nog skriva ett inlägg här om det.

Nu på kvällen har jag kollat på filmen The unholy som jag hyrde på sfantytime.

Handling:

Alice, en ung hörselskadad tjej kan plötsligt höra, tala och läka de sjuka. Hon säger att Jungfru Maria talat till henne och det är anledningen till det som händer. Ryktet sprids och människor från hela landet flockas för att bevittna hennes mirakel. Samtidigt börjar en misskrediterad journalist undersöka det hela i hopp om att få tillbaka sitt goda rykte och sin karriär. När skrämmande händelser inträffar, börjar han ifrågasätta om dessa fenomen är Jungfru Marias verk eller om något mer ondskefullt.

Filmen var bra men ibland lite seg då det inte var lika många ställen som jag hoppade till på som jag brukar när jag kollar på en skräckfilm. Är glad att jag inte såg den på bion då jag hade känt mig besviken.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #bestofnouw #funktionsnedsättning

Corky style

Gillar

Twitter

Instagram