The shining and then what

Hoppas eran dag har varit bra. Min har varit bra men jag kommer somna som ett utslocknat ljus. Fick ikväll veta att vårat brandalarm hade gått natten till idag. Det var ingen fara men det är lite alarmerande att jag inte ens vakna. Jag sov tydlig så djupt att jag inte hörde det. Vid tre tiden idag drog jag till filmstaden och vid fyra började The shining. En klassiker till skräckfilm. Sminkade mig all in idag och det blev som bilden visar. Efter bion hade jag bestämt träff med morsan. Så vi träffades och prata lite och sen var jag in på pressbyrån och fick tag på Nocco Legend som jag ännu inte hade smakat. Det hade inte morsan heller så jag köpte 2 st och gav den ena till morsan.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

Corky style

Gillar

Kommentarer

Madde,
Har ju så svårt för skräck, men det beror nog mest på att jag är så galet lättskrämd 😊 Brandlarmen brukar ju låta rejält. Sover du alltid så hårt?
www.nouw.com/madelena
Lillan Kind,
Åh milde tid så hårt du måste ha sovit, för brandvarnare tjuter ju så öronen nästan går sönder😆 The Shining skulle jag gärna gå på bio och se igen. Jag är hemskt förtjust i skräckfilmer😄
varapavag.se
fighterwomen85
fighterwomen85,
Fy då att få reda på att brand larmet har gått. Fast man inte har hört det. Då blir man mycket förvånad & tänker på vad som kunde ha hänt.
modigt av dig att gå på bio själv 👏🏻Å skräkis med.
skräckis på bio klarar jag inte av. Trevligt att träffa mamma på stan sen 🙂
nouw.com/fighterwomen85
Lexochlogan
Lexochlogan,
Ok då måste du ha sovit djupt, vad läskigt ändå. Nocco har jag fortfarande inte testat 😂 men gillar celcius. Kul att du fick tag i en du inte testat
nouw.com/lexochlogan

Twitter

Instagram