100 frågor på 10 dagar del 7

Nu är det dags för del 7 av @madelena s utmaning

Vad skulle jag göra om jag vann en miljon?

Jag hade nog valt att behålla min gode man för jag skulle inte kunna hantera så mycket pengar. Skaffat mig ett bra sparkonto för att ha till framtiden.

Vad skulle jag göra om jag vann hundra miljoner?

Samma svar som förra frågan.

Vad gör jag om tio år?

Jag vet inte. Kanske har jag flyttat till egen lägenhet men vet inte då jag är ganska ostabil periodvis.

Drömbil?

Har ingen drömbil.

Om jag fick leva om, vad hade jag gjort då?

Försökt visa mer tacksamhet mot de som hjälpte mig i gymnasiet istället för att bli arg då jag inte fick rida då jag ej ätit frukost i matsalen. Nu förstår jag varför. De kunde inte ha en ryttare på en häst som i värsta fall kunde svimma. Det skulle vara farligt för både mig och hästen.

Drömdag?

Drömdag är nog när jag kan flytta till egen lägenhet och sköta mediciner och allt själv.

Dröm just nu?

Har ingen specifik dröm just nu.

Berätta om en dröm du haft.

Jag drömde en natt att en vän som hade tagit sitt liv några veckor innan sa att jag ska inte göra samma misstag som hen. Sa också att du har för mycket att leva för även om det kanske inte känns så nu.

Drömyrke som barn.

Kommer inte ihåg.

Drömyrke nu.

inget specefikt.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

0 reaktioner till “100 frågor på 10 dagar del 7”

  1. En miljon är i dagens läge inte så mycket pengar som man tror, ja såklart det är det, men håller med du att man nog skulle spara undan, samt så skulle man nog släcka lite andra lån man har osv.

  2. Det där med att visa mer tacksamhet mot personer i ungdomen kan jag också känna igen mig i. Så många gånger som jag tänkt att jag så här i efterhand skulle lyssnat mer på de som bara ville hjälpa mig.

  3. Det låter klokt att behålla din godman om du skulle vinn en miljon kr. Och spara till framtiden. Det är lätt att man tänker tillbaka på det som har varit och kommer på att man kanske skulle ha visa mer tacksamhet till dom personerna

  4. Kul att läsa dina svar. Det där med drömmar är intressant och vad läskigt att du drömde om någon som tagit sitt liv. ett meddelande från andra sidan. Jag har drömt flera gånger om att någon stulit min bil och när det väl hände slutade jag att drömma den drömmen. Märklig känsla! Ta hand om dig <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *