Never forget you

Detta inlägg är till minne av Heidi, min första flickvän.

Fick för någon vecka sen veta att Heidi inte är kvar på jorden, Detta har verkligen rubbat den ordning jag försöker skapa i mitt liv. Att någon så fin bara inte finns längre.

I will never forget younYou will always be by my sidenFrom the day that I met younI knew that I would love you ’til the day I die

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

Skvallertidningar är något som…

Jag inte ägnar en sekund åt. Skvallerblaskor kallar jag dem. Däremot så läste jag dem när jag var yngre. Tycker att kända personer har rätt till privatliv också. Det är inte alls lika galet som det är i Usa. Där skulle jag inte vilja bo om jag var känd.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

Om jag går förbi ett fönster så tittar jag in, sant eller falskt.

Falskt!

Jag fattar mig inte på folk som kollar in genom ett fönster när de går förbi. Sådant gör bara inbrottstjuvar eller andra som inte har rent mjöl i påsen så att säga. På mitt boende har vi en person som gärna kollar in genom fönstret, vilket jag hatar och tycker inte det är okej.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

Anledningen till att jag började blogga var för att…

Anledningent till att jag började blogga var att jag tycker om att skriva och även dela min resa i livet. Även göra min röst hörd och skriva om mina åsikter inom vissa ämnen. Jag har även fått höra att jag är väldigt bra på att skriva och berätta. Skriver också om mina diagnoser och hur det är att leva med dem.

Varför började dui blogga?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

Förhandsvisning – Catwalk från glada hudik till New york

Filmen ”Catwalk” börjar med att Emma Örtlund, som har en nfunktionsnedsättning, skriver ett brev till Pär Johansson, grundaren av nGlada Hudik-teatern. Hon ber honom om hjälp att uppfylla hennes livs ndröm att bli modell. Pär berörs av hennes önskan att få synas och antar nutmaningen. Tillsammans med Glada Hudik-teatern, en grupp intressanta nkaraktärer som vanligtvis inte syns i modevärlden, startar de en nspännande och omtumlande resa för att uppfylla Emmas dröm om att stå i nrampljuset. Med sin unika historia och personlighet sprider de en glädjen och skönhet som känns äkta och inspirerar oss alla. De visar att det nfinns fler sätt att uttrycka sig på och att rädslor för olikheter kan növergå till förståelse och vänskap. Filmen ”Catwalk” vill på ett ncharmigt och tankeväckande sätt göra det lättare för världen att förstå noch respektera dessa underbara människor. Det är deras tur att få skina!
#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

Jag sparar på kvitton, sant eller falskt?

Sant!
Jag är den som har väldigt mycket kvitton i fickan. Det är värst i min vinterjacka där jag har stora fickor. Däremot har jag köpt något det måste sparas kvittot pga garanti så ger jag det till personalen på boendet. Jag har nämligen ett fack där personalen kan spara viktiga brev eller kvitton.

Spar du kvitton?
#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

Har ni julgransplundring i ditt hem?

Nej det har vi inte. Jag minns däremot att när jag var ”liten” att vi åkte någonstans för att vara med på julgransplundring. Stället var typ folkets park eller liknande. Jag minns att vi barn fick en påse med lite godis och det var även en frukt med.

Har ni julgransplundring hos er?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #microinfluencer

För mig betyder kungahuset…

För mig betyder kungahuset inget. Har aldrig brytt mig om vad de gör och inte gör. Min åsikt är att personer som representerar Sverige ska vara folkvald. Det är helt fel att bara för att man tillhör rätt familj så ska man få allt på silverfat och leva ett liv i lyx.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

Mitt senaste besök hos tandläkaren var…

Inte roligt men nödvändigt då¨jag lagade två hål och det var dagen innan julafton. Det som var inte så roligt var att jag kände av smärta trots att jag fått bedövning. Jag fick bita i det sura äpplet för det kanske bara var någon mer minut tandläkaren skulle borra. Däremot fick jag veta att jag nu inte har några fler hål att laga utan ska bara på undersökning i mars.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

Jojo Rabbit – Biopremiär

En andra världskriget-satir om en ensam tysk pojke vars världsbild vänds upp och ned när han upptäcker att hans mamma gömmer en ung judisk flicka på vinden. Med hjälp av sin idiotiska låtsasvän Adolf Hitler måste han nu konfrontera sina nationalistiska fördomar.

En väldigt bra och underhållande film som man får en att skratta väldigt mycket.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare