A day in stockholm

Godkvälll alla läsare!

Idag blev det som sagt att åka till stockholm och naturhistoriska museet plus cosmonova. Vi började med att se en film som hette En resa henom korallreven. Man fick några flashbacks till Filmen Hitta Nemo och det var häftigt. När vi var klar på Cosmonova så ville övriga gå och kolla på museet och det var bara att hänga på. Det vart många kort tagna och många skratt. Jag var dock redan då väldigt trött och även i mina ben. Vi var där i ca 1 timme och sen så åkte vi till Burger king på hemvägen och åt. Efter vi kom hem så har jag varit till lidl en sväng med min granne och vi två plus personalen såg två avsnitt av Game of thrones säsong två. När vi kom hem från lidl så fick jag och min granne glädje fnatt och personalen bara undrade vad det var i våra cola. Vi var bara väldigt fnittriga och glada.


Ett svar på ”A day in stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *