Åsiktsinlägg – Nmr:s demostration

På grund av demonstrationen av NMR idag i göteborg så tycker jag det är läge att publicera detta inlägg som jag skrev på min gamla blogg. Hitler – Förintelsen är en av de viktigaste dokumentärerna som gjorts. Jag tycker det är en bra dokumentär som inte får glömmas bort. Det är en dokumentär hur Hitler och SS börjar förintelsen av judar. Man får följa med i varje steg och vilka beslut de tar och hur de experimenterar fram det slutliga sättet att döda mest judar snabbast. Jag pratar självklart om de gaskamrarna som de använde.

Det är också¨en påminnelse om hur grymma vi människor kan vara mot varann på grund av ens härkomst. Att en del kan anses vara mindre värda och inte borde få finnas. Alla har ju samma värde var man än kommer ifrån och det spelar ingen roll om man är bi,homo eller transsexuell. Alla ska kunna gå med sin partner hand i hand på stan utan att känna att man får blickar eller känna sig hotad av andra människor. Vi ska fira våra olikheter och alla ska kunna vara sig själv utan att få ta emot hot osv…

Som avslut så hävdar jag att deras (NMR)s åsikter hör inte hemma i dagens samhälle utan det borde vara begravt med Hitler och SS.

0 reaktioner till “Åsiktsinlägg – Nmr:s demostration”

  1. Självklart. Nazismen borde vara förbjuden, utrotad och glömd. Men…
    Nu gäller det istället att handskas med det vi har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *