Att unna sig något är det bästa man kan göra för sig själv

Kroppsscrubb / SchampooInnehåller afflielänkar

Innehåller affilatelänkar

Idag när jag åkte ner på stan med en personal så var det för att träffa min gode man för att få pengar till produkter för mig själv på Lush. Väl där så fick jag pengarna och vi gick med bestämda steg mot Lush. Där hade jag turen att få tag på den näst sista burken av Rub Rub Rub. Sen visste jag inte riktigt vad mer jag ville men när jag berättade att jag har väldigt känslig hårbotten och då tog personalen från schampot Rehab. Då kände jag att det fick bära eller brista så jag köpte det schampot också. Jag tycker det är skönt att jag då och då kan unna mig saker. Det är tack vare min gode man som allt detta är möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *