Bloggutmaning – När jag gick i skolan

I hela min skolgång så försökte jag hitta en plats där jag passade in och det var inte förrän jag började på gymnasiet som jag kände att jag blev sedd för den jag var. I låg och mellanstadiet kämpade jag ,mot mobbning och bytte skola när jag skulle börja på högstadiet. Efter tre år i hudiksvall så sökte jag till nytorp för att gå hästhållning där. Det är något jag aldrig ångrat. Att säga att de 3 årten var lätta då skulle jag ljuga. Jag började må dåligt psykiskt bara efter några veckor och min ätstörning gjorde inte det lättare direkt. Att bo på internat i veckorna och bara komma hem varje helg var något jag egentligen inte var mogen för helt enkelt. De 3 åren fick jag verkligen använda min envishet på rätt sätt och det var något som etsat sig fast i mitt minne. Jag kom ihåg att i år tre så vägde de mig varje vecka för att ha koll så jag inte gick ner för mycket i vikt.

Avslutar med denna dikt!

När dagen är ett mörker
Blir natten dubbelt lång.
Då slutar solen lysa,
då tystnar fåglars sång…

Men nån mening kan nå in
från en omtänksam person
– liksom ljuset i en blick
som inte tappat tron.

Att någon bryr sig om en
när man inte längre vill
är just vad man behöver
för att orka lite till.

Det du har gjort för mig
är sådant som man minns.
Så tack för allt ditt stöd
– och tack för att du finns.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #svenskbloggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *