Dag 13 – Den här veckan

Denna vecka började med en röd dag på måndag då det var 1 maj. Denna vecka har varit en bra vecka med otroligt fint väder. På tisdagen så hittade jag äntligen sagan om konungens återkomst på myrorna. Denna dag har tillbringats med mamma. Vi började med att prata lite om hur det går för mig med en personal. Efter det så gick vi upp till mig och gjorde egen pizza. Medan den var inne i ugnen så planterade min mamma om mina blommor. Hon upptäckte att jag nästan dränkt en blomma så den ska jag inte vattna på minst en vecka. Tur att man har en morsa med gröna fingrar.

Efter vi ätit så gick vi ut på en promenad och tog med oss våra kameror. Vi var säkert ute i alla fall en timme och jag tog ett väldigt bra kort på morsan men tror det är bäst att inte visa det här. Ett sådant kort som man inte kan hindra sig från att ta 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *