Dag 4: Mina mål/drömmar/önskningar.

Mål

Mitt stora mål är att inom fem år flytta till egen lägenhet. På radion har jag mål som att ha riktig matlåda med mig och att jag ska bara ha loka att dricka. Jag har också ett nytt mål i att kunna intervjua Leif GW Person och Hasse Aro. Ni vet väl att de hade Efterlyst ihop förut.

Drömmar

Mina dröm är att hitta en medryttarhäst och att kunna ta upp ridningen igen. Att kunna se framåt och se ljust på vad som kallas framtid. Att inte behöva åka in till psyket för att få hjälp för jag vill klara av mitt liv själv. Att sakta dra ner på mina mediciner för att någon gång äta så lite mediciner som möjligt.

Önskningar

Att en vis person kunde lämna mig i fred och att hen kunde inse fakta och gå vidare med sitt liv.

0 reaktioner till “Dag 4: Mina mål/drömmar/önskningar.”

  1. Det är verkligen viktigt med mål och drömmar, tycker i alla fall jag 😊 Hur gör du för att nå dina mål, har du någon särskild process eller liknande? Ha en fin måndag! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *