I det mörkaste mörkret finns det en flamma ljus

Idag började dagen så bra men slutade i ångest och några fällda tårar. Dagen har innehållit grillning med grillade marshmallows,en promenad och några timmars ångest. En sak personalen som stämmer är att Ångest är inget farligt och vi har alla ångest någon gång i livet. Nu när jag pratat med personalen så känns det lite bättre men jag ska ta kontakt med öppenvården för att få kontakt med min ssk och ev läkare.

Låten Listen har fått en mening för mig när jag idag såg en 35 års fängelsevakt sjöng den på audition av x-factor

Nu ska jag välja en nattfilm och hoppas att jag somnar snabbt och hoppas morgondagen blir bättre då jag ska få besök av Mamma och C.

En kommentar till “I det mörkaste mörkret finns det en flamma ljus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *