Lite frustrerad – Hur svårt ska det vara 2.0?

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Jag har jobbat hemifrån och sedan har jag också hämtat ut min smakbox. Nu på kvällen har jag gjort mudmask i ansiktet. Därefter höll en ny personal ge mig en annans medicin. Trött på att få säga till varenda gång det är ny personal och den frågade inte ens efter mitt namn. Hur svårt kan det vara?

Funderar på om det är ett serviceboende jag bor på eller ett dagis. Så känner mig frustrerad och lite så jag vill klättra på väggarna. Det har varit lite svajigt på boende sen tre ordinarie sa upp sig. Jag behöver inte att det kommer nya hela tiden och man själv får vara alert så man inte får i sig någon annans medicin. Det känns inte som det är mitt jobb att se till att jag får rätt medicin.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #funktionsnedsättning #bestofnouw

0 reaktioner till “Lite frustrerad – Hur svårt ska det vara 2.0?”

  1. Kul att hämta ut packet 😀. Skönt att lägga en ansiktsmask 😊

    Jag förstår att du blir lack 🤗 att du är nära på att få någon annans medicin ska inte hända!! 😡 Tur att du är uppmärksam.

    Jobbigt att det har varit svajigt på ditt boende. Hoppas att det snart blir lugnt 🙂

    Ha det så bra! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *