Ridlektion med hoppning

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra onsdag, det har jag haft. Jag åkte till radion vid nio som vanligt. På radion har jag spelat in mitt nya program. Hann även lägga ut det på hemsidan.

Blev hämtad vid halv tre idag istället för halv två som det brukade vara. Fick också veta att från och med idag kommer jag hämtas vid halv tre. På vägen ut till stallet började det småregna.

Idag fick jag rida Lisen igen. Jag hade rätt när jag hade för mig att vi skulle hoppa. Jag fick göra i ordning Lisen själv och det var ett litet lermonster jag tog in från uteboxen till stallet. Väl uppe på hästryggen så gick det bra. Jag utmanade mig själv och travade över två hinder i trav, med tanke på att jag inte hoppat sen 2008 när jag red en termin i tierp. Så fick det räcka men jag fick beröm av min ridlärare för vilka vägar jag red till hindren. Jag sa att det är inte så viktigt vilken höjd det är på hindren utan det är vägen till hindret och hur du rider mot hindret som spelar roll. Det har jag med mig från gymnasiet.

4 svar på ”Ridlektion med hoppning

  1. Bra att du fick ut ditt program. Varför blir du hämtade halv 3 & inte halv 2?? Hinner du göra det du ska göra i stallet då??
    Din ridlärare har en poäng. Hon har rätt. Vad bra att du är nöjd. Bra att du har lite kunskap sen gymnaster.

    Ha en trevlig dag! 🌷

  2. Vad roligt att det var en givande lektion och att läraren tyckte det också. Samt Så roligt det ser ut. Ja kan tänka mig att det har ingen stor skillnad hur högt man hoppar utan alla led ska gås igenom så man inte utsätter sig för risk också tänker jag, en häst är stor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *