Stalkers – Jag är stalkad

Gjorde ett stort misstag att bli ihop med F för nu stalkar hon mig och även om jag säger att hon ska sluta kontakta mig och att vi inte är ihop så skickar hon kommentarer på min blogg och undrar om vi är ett par! Vilket vi inte är och hon har också åkt hit(uppsala) från karlstad bara för att få prata med mig. Det börjar kännas lite desperat från hennes sida för att hon inte kan fatta att jag har gått vidare och har inga känslor för henne… Hen fattar inte att jag inte är intresserad av hen och nu stalkar hen inte bara mig utan också min bästa vän. Både hon och jag är riktigt irriterade och jag kommer polisanmäla henne om hon inte ger upp och slutar stalka mig och min vän.

Någon som har egna erfarenheter och vad man kan göra`?

0 reaktioner till “Stalkers – Jag är stalkad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *