Super lördag – Träning och mycket mera

Hallå där!

Hur har eran dag varit?

Min dag har varit bra, den har innehållit träning,Criminal minds kollande och har även sett Saw 3D – the final chapter. Nu har jag precis slagit igång Lord of the rings – Fellowship of the ring e extended version. Bara ca 3 timmar och 50 min, lite sådär lagom. Träningen gick bra och nu klarar jag av två varv på övnings schemat och på tisdag ska vi kolla om jag klarar av tre varv. Det går framåt och det är väldigt roligt.

Imorgon har jag fullt upp för vid ett tiden kommer mamma och C. De ska äta lunch hos mig och det blir kotletter med pommes frites och beasås. Mamma ska även hjälpa mig med blommorna.

Efter det så kanske jag och en personal ska gå en promenad men det är om jag har tid.. Vid fyra fem tiden så ska min gode man komma och vi ska sätta oss ner och prata om b.l.a min veckopeng och hur det ska fungera. Så tacksam för att jag får hjälp att sköta min ekonomi då jag inte kan hantera pengar på ett bra sätt. Kan ju berätta att jag hade över 100 000 kr i skulder när hen blev min gode man men allt är typ borta nu.

#svenskbloggare #nouwbloggare #nouwinfluencer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *