A very good day

Hallå där läsare!

Hoppas eran dag varit bra.

Jag har varit till Coop och även Gottsunda ikväll för att handla. Coop hade inte saften Zeroh i ananas plus att jag ska till min bästa vän imorgon och vet ej när jag kommer hem ifrån henne. Hon bor i Storvreta så det är en bit att åka.

Annars har jag kollat på filmen Dune på HBOmax. Den var bra men den var rätt lång även fast jag delade upp den då jag såg en del innan jag åt middag och resten av filmen efter middag. Mer om den kommer senare då så ni får hålla er till tåls. Däremot kan jag säga att jag ser fram emot Part 2 som de kommer göra och vi får se om jag ser den på bio.

Annars har man gått nästan 5000 steg idag då jag gick ner till Coop och sedan till närmsta busshållplats vilket är en liten promenad. Tog på mig vinterjackan och min reflexväst över jackan. Den måste jag komma ihåg imorgon då jag åker vid tolv tiden och det garanterat är märkt när jag ska ta bussen hem.

Sen i fredag så beställde jag en stor förpackning av mitt balsam på eleven. Morsan var snäll och ge mig en summa i för tidig julklapp så jag kunde beställa. Idag har jag också beställt laddarsladdar och ett USB minne från fyndiq. Får se når man får hem dessa paket.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #psykiskohälsa #bestofnouw

Corky style

Gillar

Instagram