A very good day

Hallå där läsare!

Hoppas eran dag varit bra.

Jag har varit till Coop och även Gottsunda ikväll för att handla. Coop hade inte saften Zeroh i ananas plus att jag ska till min bästa vän imorgon och vet ej när jag kommer hem ifrån henne. Hon bor i Storvreta så det är en bit att åka.

Annars har jag kollat på filmen Dune på HBOmax. Den var bra men den var rätt lång även fast jag delade upp den då jag såg en del innan jag åt middag och resten av filmen efter middag. Mer om den kommer senare då så ni får hålla er till tåls. Däremot kan jag säga att jag ser fram emot Part 2 som de kommer göra och vi får se om jag ser den på bio.

Annars har man gått nästan 5000 steg idag då jag gick ner till Coop och sedan till närmsta busshållplats vilket är en liten promenad. Tog på mig vinterjackan och min reflexväst över jackan. Den måste jag komma ihåg imorgon då jag åker vid tolv tiden och det garanterat är märkt när jag ska ta bussen hem.

Sen i fredag så beställde jag en stor förpackning av mitt balsam på eleven. Morsan var snäll och ge mig en summa i för tidig julklapp så jag kunde beställa. Idag har jag också beställt laddarsladdar och ett USB minne från fyndiq. Får se når man får hem dessa paket.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #psykiskohälsa #bestofnouw

0 reaktioner till “A very good day”

 1. Skönt att ha mat hemma. Så du slipper handla efter du har varit hos din vän. Ibland får man va smart 😊.

  Dune filmen ska bli spännande & höra hur den va.

  Mm det gäller att synas när det är mörkt. Viktigt.

  Ha det så bra! ❄️🌤💧

 2. Reflex är det lätt att man glömmer. Jag försöker ändå att ha på mig men tycker ofta att de faller av när man minst anar det. Kul att göra lite saker i helgen.

 3. Reflexer är så viktigt. Även i stan syns man inte utan. Snällt att du fick ett litet bidrag till balsamet. Det kan ju kosta en del då man köper in det, men oftast håller det ju ett tag då man väl har det.

 4. ja det var väldigt mysigt. Ja när filmer är över 2,5 timme så kan det behövas delas upp. Dock är vissa filmer som är över 3 timmar långa så bra att det inte känns så långa.

 5. Jag tycker många glömmer att ha reflexer på sig när man ska ut då det är mörkt. Ja detta balsam är lite dyrare men däremot är det 1L flaska jag köper så det räcker i flera månader.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *