Allt mellan lermask och Daylight

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har dagen varit bra. Idag har jag kollat på en dokumentär på viaplay som har med mitt nya manus att göra. Sen har jag också jobbat med manus. Efter jag jobbade så var jag in till uppsala och kollade lite i affärer.

Nu på kvällen har jag haft mudmask i ansiktet och sedan har jag kollat på filmen Daylight. En riktig klassiker och gammal favorit hos mig.

Daylight handlar om att någon försöker forsla gifter via tunneln mellan New York och New Jersey och några tjuvar så stulit en bil med diamanter kör och tillslut så åker den bilen i i latsilarna med gifter. De exploderar och båda utgångarna till tunneln blir blockerade. Sylvester Stallone spelare en kille som heter Kit och när han inser att det är levande människor kvar i tunneln så bestämmer sig för att ta sig till dem. När han är där så gäller det bara att de ska hitta en annan väg ut då de kan inte gå den vägen han kom dit. Ska de klara sig?

Filmen innehåller mycket action och det är hela tiden att det händer något nytt. En film jag rekommenderar om man vill se en gammal klassiker som aldrig man tröttnar på.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

Corky style

Gillar

Kommentarer

Twitter

Instagram