In the name of Ångest

The cojuring 3

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bättre än min. Min dag kan sammanfattas i ett ord ÅNGEST. Har inte haft så kraftig ångest som jag haft idag på jätte länge. Hade sådan ångest att jag knappt visste vart jag skulle ta mig till. Åkte till Uppsala och på bussen så är jag glad att jag är den jag är idag för vore detta för tio år sedan så hade nog inte det slutat på ett bra sätt.

I uppsala så gick jag och handlade lite på hemmakväll. Nu på kvällen har jag behövt ta vid behovs medicin då ångesten inte ville ge med sig. Annars har jag kollat på filmen The invisible man. Det är en skräckfilm.

Efter har jag köpt The conjuring 3 the devil made me do it på cdon. Hade tillräckligt med poäng på en av panelerna jag är med i för att kunna hämta ut ett presentkort på 100 kr på cdon. Så betalde 88kr för filmen med frakt. Tycker alla tre conjuring filmerna är bra.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “In the name of Ångest”

  1. Fy. Att må dåligt är ingen hitt. Titta på dig hur långt du har kommit i din utveckling. Att ta bussen & åka iväg trotts ångest. Som du inte hade gjort för 10år sen 🙂👏🏻.

    Det är bra att samla poäng så man kan sen använda den så man kan få saken billigare. Tänkte på filmen du köpte på Cdon 🙂

    Hoppas att du mår bra idag! Ha en fin onsdag! 🌸

  2. Fy det är vidrigt med ångest. Det är verkligen något som tar både på krafterna och ens psyke. <3 Ibland förstår man inte varför heller och hur det blir så starkt.

  3. Tråkigt att höra angående om ångesten; låter verkligen skit jobbigt. Ångest är verkligen ett helvete rent ut sagt. Hoppas verkligen du mådde bättre under kvällstimmarna efter behovsmedicinen! 🙁♥️ Skickar store styrketankar till dig! ♥️ Har faktiskt inte sett dem filmerna; borde kanske göra detta! ☺️

  4. åh nej spnna dagar ör så jobbiga hade senast i måndags men de släpte sen man tror ju inte att det kmr sluta men det gör det 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *