Just my day

Hallå där

Hoppas eran dag varit bra. Här har jag jobbat hemifrån och gått en promenad. Har även varit till Gottsunda och handlat. Annars så väntar jag på filmen jag beställt, har jag tur så får jag den imorgon. Får jag det så är fredagsfilmen klart vilken den blir. Har också planerat in nästa biobesök. Jag har nämligen tillräckligt med poäng så jag kunde betala biobiljetten med poäng. Jag ska se Schang-chi and the legend of the ten rings på tisdag.

Har inte räknat steg idag då jag har bitvis varit väldigt trött. Har ibland knappt kunnat hålla ögonen öppna. Det gråa vädret gör man väldigt trött. I helgen har jag inget planerat, vilket känns skönt. Ska i alla fall se på filmen Volcano som släpps på Disneyplus imorgon. Har även tänkt att lyssna på ljudboken Arvtagaren och kanske lyssna klart på den. Har ungefär 6 timmar kvar.

Ikväll så har jag kollat på Efterlyst på viaplay och efter det har jag kollat på Svenska fall säsong 7 avsnitt 2.

Nu ska jag gå och borsta tänderna och göra min hudvårdrutin innan jag ska krypa ner i sängen och försöka sova.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Just my day”

  1. Så härligt med en promenad, man behöver ju inte räkna steg varje dag. Det är alltid roligt att få hem de man har beställt dagen efter. Spännande med en biobesök och en ny film på Disney

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *