MELLAN THE CONJURING OCH OUTLANDER

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Idag har jag varit till Gottsunda och handlat lite. När jag kom hem så gick jag en liten promenad. Så har gått mina 3000steg och sedan så låg filmen jag beställt i min postlåda. Så ikväll har jag kollat på The conjuring 3 the devil made me do it. Efter det så har jag börjat kolla om serien Outlander från början. Alltså längtar tills den 6 säsongen kommer. Har de första 4 säsongerna på dvd eller blueray men streamar den på viaplay nu när jag kollar.

Serien handlar om Claire som lever med sin man frank på 1940 talet. Efter andra världskriget är slut så ger sig de till Skottland på semester. En dag när Claire besöker en fornlämning så när hon rör en av stenarna så börjar hela världen snurra. Hon vaknar upp i gräset och efter en tag så inser hon att hon inte längre är på 1940 talets Skottland utan 1740 talet. Hon måste på något sätt ta sig från slottet där hon är till stenarna igen utan att ingen märker något.

En bra serie med mycket drama, erotik och även väldigt fina kostymer. Den finns på Viaplay, Hbo nordic och finns på dvd och blueray.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #serienörd

0 reaktioner till “MELLAN THE CONJURING OCH OUTLANDER”

  1. 3000 steg är verkligen jätteduktigt. Har tyvärr inte sett den filmen; men Outlander serien är populärt här i detta huset. Vi älskar allt med Skottland och Outlander. Döpte sonen och dottern till två karaktärer från serien; Jamie och Brianna! 🤭 Älskar serien och längtar tills nästa säsong kommer ut snart! 🙏😍

  2. Underbart med film ju. Tyckte att Conjuring 3 va en av dom bättre. Minns i o för sig inte 1 & 2 jättemycket men….

  3. Outalanger har jag hört mycket om, har sett att den finns på Netflix, men har inte fått för mig att titta på den. Conjuring 3 är nått jag skulle vilja se. Har sett dom första, o dom gilla jag.

  4. Den är bra, längtar också efter en ny säsong. Dock tycker jag själv att säsong 1 var den som bäst.

  5. ah kollat mkt på outlander men hade inte pallat se den igen faktist. den var bra de första säsongerna men nu är det mest uttbatat.

  6. 6 säsonger et var inte nådigt, det skulle jag inte orka följa så långa serier, vi kikar på en som har 3 nu det känns mycket det =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *