Bloggutmaning- Så nära, men ändå så långt borta…

Något som känns nära men ändå så långt borta är att jag ska kunna skaffa egen lägenhet. Har bott på mitt boende i sex år i år. Man undrar var tiden har tagit vägen. Jag har gjort väldiga framsteg bla gått ner 20kg på två år. Vilket jag gjort med dagliga promenader och att ha ett mål att gå minst 5000 steg per dag. Har också börjat käka bättre och har blivit av med mitt sockerberoende. Skulle jag käka samma mängd godis nu skulle jag inte få behålla det. Det som är den stora frågan om jag skulle kunna ta hand om mina egna mediciner. Just nu skulle det nog inte fungera för även om jag mår bättre så är jag väldigt impulsiv av mig. Så det lär dröja.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #bestofnouw #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

14 svar på ”Bloggutmaning- Så nära, men ändå så långt borta…

  1. Alla framsteg är bra framsteg, promenader är alltid bra för kroppen. Vad bra att du har börjat ätit bättre och blivit av med ditt sockerberoende. Heja dig 😊

  2. bra jobbat av dig och hoppas att den dagen kommer att du kan få bo i en egen lägenhet =D. Skönt att komma ut och gå och komma upp i rätt antal steg

  3. Så länge man gör framsteg så kan man vara stolt över sig själv 😊 Bättre framsteg än två steg tillbaka 😊 Gud jag älskar att gå promenader 😊

  4. Åh…. vad duktig du varit som kämpar på så där . Du kommer säkert kunna få ett eget boende så småningom…skulle inte Apodos kunna fungera för dig? dvs att medicinerna kommer i små påsar en för varje dag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *