My day och Mordet på Orientexpressen

Hallå där!

Idag har jag jobbat andra dagen efter semestern. Vill vara tydlig i att jag jobbar hemifrån på min dagliga verksamhet. Det känns skönt att komma tillbaka till vardagen. Efter jag jobbat klart så åkte jag till uppsala för att handla lite. Innan jag åkte hem så unnade jag mig en Frapino coffee caramell på Espresso house. När jag kom hem så åt jag middag. Det var vegetarisk lasange som vi åt. Efter så har jag kollat på Mordet på Orient expressen, den från 2017 för det finns en som gjordes på 1970 talet också.

Filmen handlar om Detektiven Hercule Poirot som hamnar på Orientexpressen. När tåget träffas av en lavin så efter en stund hittar man en av passagerarna mördad. Poirot får i uppgift att lista ut vem som är mördaren och vilket motiv den har.

Denna film är baserad på den klassiska deckaren med samma namn, mordet på orientexpressen av Agatha Christie. Har inte läst eller lyssnar på boken men kanske ska göra det när jag är klar med Eragon böckerna.

Höll på att inte få min åtta medicin men när klockan var 20.20 som smsade jag personalen om den inte skulle komma och ge mig min medicin? Hon var här på två minuter och hon hade av misstag trott att jag bara skulle få medicin vid tio. Tur att jag smsade men nu vet hon i alla fall till nästa gång. Tror det är typ första gången hon jobbar själv.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

Corky style

Gillar

Kommentarer

Twitter

Instagram