I was born to survive

Hey!

Hoppas eran dag varit bra. Det har min varit. Har jobbat hemifrån genom att kolla på den serien jag ska tipsa om i ett nytt avsnitt av mitt radioprogram Veckans serietips. Vid ett tiden gick jag en promenad och hittade en hittut check Point, Hade planerat att ta fler men insåg att nästa punkt var en bra bit från första plus att det bara var uppförsbacke hela vägen. Plus att jag hade inget vatten med mig så det var bara att inse att jag får göra det någon annan gång. Nåja har i alla fall kommit upp i 5000 steg idag.

Annars har jag fortsatt kolla på dokumentären Locked up abroad och har fått en annan boende intresserad så från klockan tre till ca halv sex satt vi ock kollade några avsnitt. Efter middagen har jag kollat på Narnia: Häxan och Lejonet för det var ett tag sedan jag såg Narnia filmerna.

Imorgon är det sista arbetsdagen på denna vecka och det ska bli skönt att ha klarat första veckan. I helgen ska jag träffa min bästa vän på lördag och sedan blir det heldag på boendet då man fyller 33år. Helt otroligt att det gått ytterligare ett år och Ja jag ör glad att vara vid liv.

Ni vet att man får varje dag upp minnen på facebook. Idag har jag fått upp minnen från 2011 alltså tio år sedan och jag var inlagd på psyket. Att ha gått från att inte känna livsglädje till att kunna säga till ens läkare på psyk att jag har kommit för långt för att bara ge upp och nej jag har inga självmordstankar.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #eips

0 reaktioner till “I was born to survive”

  1. Mysigt att ni satt tillsammans och kikade på det och landet narnia är nostalgi det var jag helt fängslad av som barn, jag kikade på den tecknade dock. Du menar säkkert nytapningen =D. Skönt att ha fredagen ledig sedan då

  2. Hxan och lejonet är så mycket nostalgi för mig. Tittade mycket på filmerna i serien om Narnia. Inte de nya från 2000-talet utan de gamla från 90-talet. Vad bra att du lom upp i 5000 steg. Det har jag inte gjort många dagar nu i augusti.

  3. Mysigt att träffa bästa vännen och hoppas du firar din födelsedag ordentligt. Man ska vara tacksam och 4a vara på åren för de går väldigt fort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *