Den äldste – Recension

Den äldste är bok 2 i böckerna om Eragon och Saphira.

I den äldste får man följa Eragon och Saphiras resa. En resa som inte är helt okomplicerad och de har fiender som de måste undvika. Samtidigt får man följa Eragon då han får lära sig använda magi som tex motverka gift som någon lagt i det han äter. Alverna har också sin del i berättelsen och frågan är hur det kommer gå i kampen mot imperiet.

Denna ljudbok är minst lika bra som den första boken Eragon. Den är spännande från början till slut. Man får veta att saker kanske inte är som man tror. Att allting kan ändras väldigt snabbt. Denna ljudbok är en väldigt bra fortsättning på första boken. Jag ser fram emot att lyssna på tredje boken då man vill veta hur det ska gå.

En väldigt bra bok om man gillar Fantasy böcker.

#nouwinfluncer #nouwbloggare #uppsalabloggare #ljudbokiöronen #bokrecension #bestofnouw

0 reaktioner till “Den äldste – Recension”

  1. Någon Eragon film har jag sett. Men vet inte om jag har sett denna här filmen. Jag vet iaf att jag inte har hört på boken 😊. Fantasi på film gillar jag. Men fantasi böcker har jag aldrig lyssnat på eller läst. Kanske någon gång det blir av 🙂

    Ha det så bra! 🤗🌸

  2. Så roligt att du hittat böcker du gillar. Såg dessa böcker när jag jobbade i skolbibliotek tidigare. Är något speciellt med böcker helt klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *