Envis är bara förnamnet

Hallå där!

Hoppas er dag varit bra. Jag har tagit en långpromenad som vart vid sunnerstabacken. Hade hittat en hittaut checkpoint som låg däromkring. Så nu har jag tagit två punkter som släpptes den 1/8 så nu har jag två kvar som jag tänker ta nästa vecka. Det vart en del klättrande i uppförsbacke idag så det jag var bra slut när jag kom hem. Vid en av de brantaste backarna fick jag ta fram envisheten då det tog bra i benen att gå i brant backe. Men har jag bestämt mig för något då är det inte mycket som kan hindra mig. Envis är bara förnamnet.

Imorgon ska man in till stan för att fika med bästa vännen. Ska bli härligt att träffa henne igen. Hoppas inte vädret stämmer som jag får upp på min väderapp för det ska nämligen regna. På söndag så ska jag vara på boendet hela dagen då jag blir 33 år.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnoue

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *