One year older

Hallå där!

Hoppas eran helg varit bra. Min har varit det. Igår var jag till stan för att fika med min bästa vän. Fick också en födelsedagspresent av henne. Ett duschskum från Rituals som luktar magiskt gott. Älskar deras duschskum. Har märkt att man får vara försiktig om man får det under foten för då blir man som bambi på hal is.

Idag fyller man alltså 33år och dagen har varit super. Idag vid 12 tiden firade dem mig på basen med gräddtårta. Efter det så kollade jag på en dokumentär med en annan boende. Efter det så åkte jag till stan. Var till hemmakväll för att köpa lite lösgodis och lite annat.

Ikväll har jag kollat på Röd drake. Den filmen är ju så bra. Jag tycker alla hannibal filmerna är bra även Hannibal – Ondskan vaknar. Den senaste är hur hannibal växte upp under andra världskriget och hur han blev som han blev.

Imorgon börjar jag andra veckan på min dagliga verksamhet efter jag har haft semester. Hoppas nästa vecka blir lika bra som denna.

Over and Out

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #uppsalabloggare #bestofnouw

8 svar på ”One year older

  1. Grattis 😊 Gräddtårta är så gott. Rituals är mina favoriter. Använder i princip bara deras produkter allt från duschskum till hudvård. Bäst!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *