Mudmask i min hudvårdrutin

Hey där!

Hur har eran dag varit?

Bra hoppas jag. Min dag har varit bra. Har jobbat hemifrån och sedan varit till Gottsunda för att handla. Nu på kvällen så har jag kollat på frost II på disneyplus. Har också har haft lermask i ansiktet. Har det en gång i veckan och då den rengör och förnyar huden och efter känns huden mjuk och smidig.


Imorgon ska jag jobba hem ifrån men sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Funderar på att gå på bio på onsdag men vet inte om det blir så. Förresten när jag åkte till Gottsunda så hade jag munskydd för har läst att smittspridningen har ökat igen. Kan inte någon komma och ta bort detta virus och hoppas på att det inte blir så illa att de är tvungen att införa restriktioner igen. Håller alla tummar och tår att det inte går så långt , eller hur?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Mudmask i min hudvårdrutin”

  1. Säger bara vaccinet. Det är ju bland de ovaccinerade man blir riktigt sjuk och hamnar på IVA. Skönt med en ansiktsmask och visst känns det mycket skönare efteråt.

  2. Ja åhhh vad man önskar att man kunde ta bort viruset så att man kunde leva lite mer som vanligt.

    Härligt med ansiktsmask som tar alla orenheter. Det tycker jag också

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *