Värsta grymma tjejen

Hallå där!

Här har man jobbat hemifrån på min dagliga verksamhet och har dessutom gått från där jag bor till Gottsunda centrum själv. Det är en promenad på i alla fall 30 minuter. Det var skönt att gå en längre sträcka., hade tänkt att ta en checkpoint på hittaut uppsala men den vart för krånglig så gav upp. I alla fall så handlade jag på ica för att sedan ta bussen hem. På kvällen har jag kollat på en film som heter Escape room men tyckte den inte alls var något bra.

Något som slog mig på promenaden var att jag är har inte samma kondition som förut. Däremot har värmen eller vädret ibland gjort att det varit för varmt för att gå långpromenader eller några promenader alls. Jag vill dock komma igång igen så nu tänker jag köra målet 5000 steg per dag ett tag framöver.

Har du något tips till mig och då undrar jag just om man vill komma igång med att springa/jogga istället för promenader vad är det viktigast att tänka på och vad får man inte göra för misstag i början?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

0 reaktioner till “Värsta grymma tjejen”

  1. va härligt med promenad när jag började min trönings resa hade jag inte heller bra kondis det är bara att fortsäyta gå promenader och det är jämt så härligt 😊

  2. Har inga tips att komma med. Tycker bara det är trögt att springa. Härligt med promenader iaf. En halvtimme är riktigt bra tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *