Instagram @corkystyle.se

Instagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.se

Nytt smink och Dr dolittle

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man varit ledig från min dagliga verksamhet pga kroppen behövde vila ytterligare en dag efter reaktionen på sprutan. Men imorgon och på torsdag kommer jag jobba hemifrån.

Har varit till Gottsunda för att handla och skulle posta ett paket men kom på när jag var där att jag glömt det hemma. Så typiskt mig. I alla fall så insåg jag att jag behövde posta det idag så åkte hem och lämpa av det jag handlat och hämtade paketet. Sen åkte jag till Uppsala och lämnade in paketet så nu är det skickat. Sen kunde jag inte låta bli att gå förbi Sephora. Kontaktade mig godeman så fick lite extra pengar så jag kunde köpa ny foundation och concealer. Hade tänkt testa det idag men det får bli imorgon istället.

Ikväll har man kollat på filmen Dr Dolittle på disneyplus då det var ett bra tag sedan jag kollade på den. Tycker den är bra och rolig.

Handling:

En kväll när Doktor Dolittle är nära att köra över en hund återfår han sin barndoms förmåga att tala med djuren. Nyheten sprider sig och snart är hans klinik överfull av djur som behöver hans hjälp. Men alla runt honom - familj, kollegor och vänner - tror att han blivit galen. Mitt i kaoset ska hans klink säljas till en konkurrent...

En rolig komedi med Eddie Murphy i huvudrollen. En film som får en att skratta och som man kan se hur många gånger som helst utan att tröttna.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Corky style

Gillar

Instagram