Nytt smink och Dr dolittle

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man varit ledig från min dagliga verksamhet pga kroppen behövde vila ytterligare en dag efter reaktionen på sprutan. Men imorgon och på torsdag kommer jag jobba hemifrån.

Har varit till Gottsunda för att handla och skulle posta ett paket men kom på när jag var där att jag glömt det hemma. Så typiskt mig. I alla fall så insåg jag att jag behövde posta det idag så åkte hem och lämpa av det jag handlat och hämtade paketet. Sen åkte jag till Uppsala och lämnade in paketet så nu är det skickat. Sen kunde jag inte låta bli att gå förbi Sephora. Kontaktade mig godeman så fick lite extra pengar så jag kunde köpa ny foundation och concealer. Hade tänkt testa det idag men det får bli imorgon istället.

Ikväll har man kollat på filmen Dr Dolittle på disneyplus då det var ett bra tag sedan jag kollade på den. Tycker den är bra och rolig.

Handling:

En kväll när Doktor Dolittle är nära att köra över en hund återfår han sin barndoms förmåga att tala med djuren. Nyheten sprider sig och snart är hans klinik överfull av djur som behöver hans hjälp. Men alla runt honom – familj, kollegor och vänner – tror att han blivit galen. Mitt i kaoset ska hans klink säljas till en konkurrent…

En rolig komedi med Eddie Murphy i huvudrollen. En film som får en att skratta och som man kan se hur många gånger som helst utan att tröttna.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Nytt smink och Dr dolittle”

 1. Åh den filmen är så mysig. Minns när jag såg den som barn, vi hade den nämligen på VHS. Måste ta och titta på den igen känner jag nu.

 2. Vad skönt att du fick iväg paketet iaf. Och jag håller med föregående talare om att filmen Doolittle var alldeles för länge sedan man såg! 😄 Det får bli fredagsfilmen här hemma tror jag!

 3. Kul att få unna sig lite smink i alla fall, det är alltid kul att testa nytt dessutom. Deras märke har jag inte testat. Så bra att du åkte och fick iväg paketet, aöltid skönt att kunna checka av att man är klar med vissa saker

 4. Åh, den filmen älskar jag! Men ack så länge sedan man såg den. Kanske borde starta den med tjejerna ikväll.. 😃 Tack för tipset!

 5. Det är drygt att glömma något som man måste fixa rett snart. Då måste man åter igen lägga energi på det. Så bra att paketet blev skickat.

  Snäll godman du har. Så du fick fylla på ditt smink förråd.

  Skönt att se film.

  Ha det så bra! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *