Instagram @corkystyle.se

Instagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.seInstagram corkystyle.se

Onsdag, indiemöte och filmen Jungle Cruise.

Hallå där!

Hoppas din dag varit bra.

Här har man jobbat hemifrån. Haft indiemöte med en handledare via telefon. Fått sms att jag har tid på gottsunda vårdcentral imorgon för att spola båda öronen. Förhoppningsvis så hör jag bättre efter det. Ska vara ledig från min dagliga verksamhet imorgon.

Har varit in en sväng till uppsala för att gå in på hemköp för att köpa lite saker jag behövde. Ikväll har jag kollat på Jungle Cruise på disneyplus.

Handling:

Den djärva upptäcktsresande Dr. Lily Houghton reser från London till Amazonas djungel. Hon är fast besluten att hitta ett urgammalt träd med helande förmågor som kan komma att förändra läkarvetenskapen för all framtid. Lily anlitar skepparen Frank Wolff och hans båt La Quila för att guida henne längs Amazonfloden. I den frodiga regnskogen döljer sig många faror och övernaturliga krafter och snart står inte bara deras eget öde på spel utan hela mänsklighetens.

En väldigt bra äventyrs film. Spännande från början till slut. Emily Blunt och Dwayne Johnson spelar de två största rollerna. En film jag rekommenderar att se om du inte gjort det.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #vardagsliv

Corky style

Gillar

Instagram