Torsdag, spolning och rådjur

Hallå där!

Hoppas er dag varit bra.

Idag har jag varit till vårdcentralen och spolat båda öronen. Så nu hör jag bra igen. Det var lite irriterande att vara halvdöv. Imorgon ska jag dit igen men då ska jag till barnmorska som ska ta ut min nuvarande p-stav och sedan sätta in en ny. Hoppas sedan att jag blir av med mina besvär.

Annars har jag jobbat hemifrån och skrivit manus för mitt nya program. Det ska jag spela in nästa onsdag är det meningen.

Ikväll har jag kollat på filmen Shang-chi and the legend of the ten rings på disneyplus.

Handling:

Redan som mycket ung tränades Shang-Chi av sin hårde far till att bli lönnmördare. Han har sedan dess lämnat sitt förflutna bakom sig och försökt bygga upp ett normalt liv i USA, men blir mot sin vilja åter indragen i faderns grymma värld.

En väldigt bra film som är underhållande från början till slut. En film man bör se om man gillar Äventyr och sci-fi.

Oops glömde nästan berätta att jag på eftermiddagen såg flera rådjur utanför vardagsrumsfönstret. De är så fina djur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *