Its a bad day

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här började jag dagen med att åka till gottsunda vårdcentral för att sätta in en ny p-stav. Först skulle barnmorskan ta både vikt och blodtryck. Blodtrycket var inge problem. Vikten vill jag inte skriva men kan berätta att jag har gått upp 9kg sen jag vägde mig senast. Har ingen aning när det var men minst 1 år sedan tror jag. Det känns som ett stort misslyckande. Hade på känn att jag gått upp men inte så mycket. Så det har tyvärr gjort att det inte varit någon bra dag.

På kvällen har jag kollat på filmen Tintins äventyr: enhörningens hemlighet som jag köpt på sfanytime.

Handling:

Tre små fartygsmodeller, en epidemi av fickstölder, mystiska antikvitetshandlare, ett märkligt slott som ruvar på en hemlighet … När kapten Haddock berättar om sin legendariske förfader, herr François de Hadoque, faller bitarna på plats. Och det visar sig att Tintin och Milou är en sagolik sjörövarskatt på spåren.

Vem mer kommer ihåg Tintin från det man var barn. Detta är en underhållande film som både barn och vuxna kan se. Denna har Steven Spielberg och Peter Jackson gjort tillsammans. Ett mästerverk som gör att alla karaktärer i serien Tintin får liv. Älskar Tinttins hund Milou.

Imorgon har jag inget planerat utan kommer ta dagen som den kommer.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #psykiskohälsa

12 reaktioner till “Its a bad day”

 1. Vet du.. Det där med vikt är inte så viktig brukar jag säga.. Det kanske känns som ett misslyckande men om vi ska leva våra liv efter siffrorna på vågen så blir det inget roligt liv! Hoppas verkligen du kan släppa den känslan och fortsätta vara så bra som du är 🙏🏻

 2. De där coronakilona alltså…. Så många som lagt på sig nu. Det är inget misslyckande, och du är inte ensam, Sen förstår jag att det känns jobbigt.

 3. Det är inget misslyckande, och något du ju kan hantera, tänk så mycket härliga promenader våren har att bjuda på och vips så är 2-3 borta minst. Men bra att blodtrycket är bra, där går jag tyvärr vet och har fått börja medicin, som om jag ändrar kost och vikt kommer sannolikt kunna bli av med i framtiden. Vi får peppa varandra helt enkelt

 4. Vad jobbigt att du känner att det är stort misslyckande med viktuppgången. Det är inget misslyckande, alla går upp i vikt i perioder. Filmen med Tintin låter bra, tror det är den jag har på dvd i filmhyllan men aldrig sett.

 5. Fy du som precis som jag kämpat med ätstöringar (du är ju friskförklarad som jag förstått det. Men sjukdomen finns ju där) är ju sådant här hårt för. Men du vet att DU inte är din vikt. Vikt är bara siffror 💓

 6. Denna våg väcker mer än vad man tror. Men det är inte vikten som gör vem du är 💜. Hoppas att det gick bra att sätta in P-staven?

  Titin filmerna är bra. Men Tintin är inget jag har läst i serietidningarna.

  Samma här. Blir en helg där jag tar den som den kommer. Skönt.

  Ha en fin dag! ☀️☘️

 7. Det känns som ett misslyckande. Ja jag hoppas våren blir bra så man kan gå ut och gå. Sedan var hon så har ju visat att där jag kan gå ner en hel del bara på att inte äta godis och och visst antal steg varje dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *